Фестивалите по мини баскет за 2023 са към своя край

Баскет фестивалите за най-малките за този сезон са към края си. Шуменските отбори показаха много хубави игри през последните месец и половина и заслужено получават овации от всички специалисти в регион „Добруджа“.

В петък бе турнирът на 11 годишните момчета, който се проведе в Шумен. Нашият тим, воден от Андрей Джамбазов отново се представи отлично. Шуменските момчета се бориха много и показаха желание за игра и за доказване в тези демонстративни мачове. Усмивките, които виждате на снимките са заслужени и се надяваме, че това поколение тепърва ще показва колко много талантливи деца има в града ни!

Днес пък бе последния турнир на момичетата роден 2012 година, който се проведе във Велики Преслав. Нашият тим игра срещу отбора на домакините и срещу баскетболистките на Шабла. И в двата мача започнахме уверено, децата демонстрираха добра игра, борбеност под двата коша и най-вече спазваха дисциплина и указанията дадени им преди мача от треньорът Росен Иванов. По традиция всички деца бяха наградени медали и лакомства от спонсорите. Имат още много да учат, но са на правилния път, стига да спазват дисциплината, която показаха днес.