Нови успехи на Баскетфест 2016

Момчетата и момичетата от Шумен отново доказаха, че са сред най-добрите баскетболисти на провеждащият се „Баскетфест 2016“. След като се представиха страхотно на първия турнир в Генерал Тошево, момичетата от УСШ Шумен, водени от Иванка Крумова, както и от треньора в БК Шумен Милчо Колев записаха нов успех в заключителния турнир, който се проведе края на април в Русе. Нашите играха страхотно и заслужено спечелиха уважението, както на своите съперници, така и на баскетболните специалисти. Вярваме, че бъдещето на женския баскетбол в Шумен е в сигурни ръце с тези талантливи деца!

момичетат баскетфест 2016

Най-горди, обаче можем да бъдем от най-малките господа – 1 и 2 клас, които на турнира провел се във Варна показаха невероятна игра и убедително надиграха всички съперници, показвайки че БК Шумен ще има страхотно поколение за следващите няколко години. Отборът ни отново бе съставен от децата на Иванка Крумова, която върши страхотна работа като баскетболен специалист в УСШ – Шумен, както и от децата на Милчо Колев, които показаха завидни баскетболни умения.

20160414_150515

Пожелаваме на малките ни баскетболисти да са живи и здрави, и продължат да тренират здраво, за да докажат на всички, че в Шумен се раждат страхотни баскетболни таланти!