Нов спонсор за БК Шумен – „Буров“ ЕООД с щедър жест

Всички фенове на БК Шумен, които следят отблизо развитието на тима в последните три години (откакто отборът се завърна в мъжката А група) могат да потвърдят, че основните ни ценности са упорита работа, стриктна дисциплина и желание за развитие. За някои БК Шумен постигна много: класирането в топ 6 на А група и достигане до финалния турнир за кадети; за други това ще се стори недостатъчно, но едно е сигурно – БК Шумен се развива с всеки изминал ден и сме неизменна част от баскетболната карта на България.

Това не остава незабелязано за добрите хора и фирми, сред които е и „Буров“ ЕООД – водеща компания за промишлено и гражданско строителство, за изграждане на нови сгради, съоръжения и извършване на строително-ремонтни работи. Ръководството на компанията в лицето на Петър Буров взе решение, че добрите практики в областта на спорта имат нужда от подкрепа и компания „Буров“ ЕООД се нареди като един от щедрите спонсори на БК Шумен за предстоящия сезон с дарение от 10 000 лв.

Подкрепата от страна на „Буров“ ЕООД идва в много важен момент, тъй като БК Шумен ще успее да подобри условията, при които ще тренират всички възрастови групи в клуба, подготовката на отбора за новия сезон ще бъде на още по-добро ниво и надяваме се, че усилията, които всички в клуба полагат за постигането на по-добри резултати ще бъдат възнаградени.

От създаването си през 1991г. „Буров“ ЕООД са натрупали богат опит в нестандартното промишлено строителство. Изградени са обекти във водещи химически заводи като Солвей соди АД, Агрополихим АД, Циментов завод АД, Полимери АД, Каолин АД, Слънчеви лъчи – Провадия АД. Създадена е собствена производствена база намираща се в Западна промишлена зона на град Варна. Обособени са отделен арматурен двор, цех за метални конструкции, тенекеджийска и дърводелска работилница. Разполагат със следната строителна механизация: бетоновози, мобилен и комбиниран багер, авто-кран, валяк-мобилен, самосвали, собствен транспорт и материално осигуряване. В процес на изграждане е и нова производствена база на територията на град Девня и обособяване на бетонов център, полигон за стоманобетони изделия и паркинг за строителни машини. Фирмата извършва изкопни и бетонови работи, арматурни заготовки, изработване на стоманобетони и метални конструкции, подпорни стени, изграждане на технологични линии, машинни фундаменти, бетонови настилки, ремонтни и укрепващи дейности. „Буров“ ЕООД разполага със сертификат за транспортиране на отпадъци от изкопни работи и събаряне до площадки разположени на територията на област Варна. Поддържа сертификат ISO 9001:2008 Система за управление на качеството за “ Промишлено строителство „.

Малцина са онези, които със своя талант, усилена работа и постоянство успяват да построят и изградят бъдещето на една нация, още по-малко са тези, които са достатъчно щедри да споделят част от успеха си и да подкрепят благородна кауза – фирма „Буров“ е и двете – буквално и в преносен смисъл те изграждат едно по-добро бъдеще за всички нас, за което можем да сме им безкрайно благодарни!