Шуменските момчета и момичета продължават със силното представяне на Баскет-фестивалите

Най-малките представители на шуменския баскетбол продължават да представят достойно града ни на провеждащите се баскет-фестивали в регион „Добруджа“. Шуменските момичета се включиха като домакин на втория турнир в региона, на който приеха Вихър 2002 от Вълчи Дол и Преслав. Отборите ни са водени от Иванка Крумова – треньор в УСШ „Хан Крум“. Както на първия турнир, така и на този малките шуменски баскетболистки показаха отлични качества за своята възраст и дадоха заявка за силно представяне догодина във възрастта до 12 г.

Момчетата пък гостуваха на русенските отбори Дунав 2016 и Дунав 2007. И двата мача на шуменските момчета до 10 г. бяха много интересни за наблюдаване с много емоция в играта и себераздаване. Тепърва ще гледаме много силен баскетбол в двубоите между Шумен и Дунав в бъдеще.

Традиционно за всички деца имаше награди – купи, медали и лакомства. Независимо, че в тези мачове не се излъчват победители, всички деца бяха наградени за труда и усърдието, които са положили през годината.