Dress4Less отново награди момчета от школата на БК Шумен за представянето им през баскетболния сезон

За поредна година Dress4Less направи безценен жест към младите баскетболисти от школата на БК Шумен. Братята Светослав и Николай Николови зарадваха шуменските момчета показали най-голямо баскетболно израстване през последната тежка за спорта година с подаръци – спортна екипировка, така необходима за всеки баскетболист. Състезатели от всички възрастови групи в нашия клуб бяха възнаградени за здравата работа през сезона, получавайки баскет кецове от марки на световно ниво.

Посланието на Светльо и Ники към младите шуменски таланти бе просто и ясно – продължавайте да тренирате здраво, не се отказвайте пред трудностите и знайте, че баскетболът може да ви даде много, стига да сте достатъчно упорити и трудолюбиви. Основателите на Dress4Less – една от най-модерните компании за модни и спортни стоки в България са бивши баскетболисти, състезавали се за нашия клуб и отлично знаят колко труд и постоянство са нужни за постигане на баскетболно майсторство.

Dress4Less не за първи път са щедри към школата на БК Шумен. Техните добри жестове вече станаха традиция, а в трудни времена като днешните, те са още по-ценни. Светослав и Николай планират още награди за отличилите се шуменци и в бъдеще.

Dress4Less повече от 7 години успява да зарадва хиляди свои клиенти със страхотни предложения на доказани световноизвестни марки в модния бранш като Nike, Puma, Reebok, Adidas, Under Armor, Asics, Breshka, Timberland, Converse, Diadora, Kappa, Diesel, Lacoste и още много други. Можете да намерите магазините им в градовете Варна, Велико Търново, Стара Загора, Търговище и Шумен. Разбира се можете да поръчате и чрез онлайн магазина им, който впечатлява с удобен дизайн, лесен начин за поръчка и плащане. Всички артикули закупени от dress4less.bg могат да бъдат прегледани, пробвани или премерени и след това ако продуктът оправдае очакванията да го заплатите на куриера. Всеки един продукт от сайта може да бъде заменен в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване. Това е с 16 дена по-дълъг срок от този който е по закон. Всички клиенти на онлайн магазина могат да се възползват от напълно безплатна и бърза доставка в рамките на 1 работен ден, ако поръчката им надвишава 90лв.

Никола Дочев с подарък от Dress4Less.
Веселин Тосков с подарък от Dress4Less.
Пламен Русков с подарък от Dress4Less.
Никола Любенов с подарък от Dress4Less.
Окан Осман с подарък от Dress4Less.
Стефан Невелинов с подарък от Dress4Less.
Филип Станев с подарък от Dress4Less.
Кристиян Иванов с подарък от Dress4Less.
Росен Узунов с подарък от Dress4Less.
Dress4Less с подаръци за баскетболисти от школата на БК Шумен.
Dress4Less с подаръци за баскетболисти от школата на БК Шумен.